تکنولوژی آیبیکن چیست؟
تکنولوژی آیبیکن چیست؟
کشورهای دارای فناوری های بانکی، به تازگی از تکنولوژی دیگری برای ایجاد یک فناوری جدید برای استفاده در سیستم های بانکی استفاده کرده اند.
بانک جرج سنت استرالیا با استفاده از تکنولوژی آیبیکن در شعب بانکی سیدنی اقدام به ایجاد تعامل و ارتباط بیشتر با مشتریان خود کرده است، در این روش به محض ورود یک مشتری به شعبه بانکی علاوه بر پیام خوش آمد گویی اطلاعات مفید و خاصی هم از طریق آیبیکن به تلفن همراه مشتریان ارسال می شود. قصد مسئولین این بانک از استفاده این تکنولوژی اجرای ساده تر و سریع تر برخی امورات بانکی و همچنین واقف شدن بر نیازهای مشتریان می باشد .
 راه برای رشد کسب و کارهای کوچک به وسیله تکنولوژی آیبیکن
اگر شما یک کسب و کار کوچک هستید، هر کاری را که برای شما یک مزیت رقابتی ایجاد کند، می توانید انجام دهید. جذب کسب و کار جدید می تواند بسیار پرهزینه و وقت گیر باشد به خصوص زمانی که کسب و کارتان را با بهترین رقبای حاضر در صنعت مقایسه می کنند. چگونه می توان مشتریان را متقاعد کرد تا به کسب و کارتان به عنوان یک ارزش نگاه کنند؟ تکنولوژی آیبیکن می تواند یاری کننده کسب و کار شما برای رسیدن به این هدف باشد.
سرمایه گذاری بر روی مشتریانی که در حال حاضر در نزدیکی شما هستند.
نیمی از نبرد در بازاریابی، متقاعد کردن مصرف کنندگان بالقوه برای ورود به فروشگاه تان است. مطمئنا اینترنت می تواند به شما کمک کند تا این مانع را از پیش روی بر دارید. ( منظور از مانع: مشتریانی است که برای ورود اولیه به فروشگاه مقاومت می کنند و سخت تر متقاعد می شوند.)
به جای اینکه افراد از منزل شان به سمت فروشگاه شما بیایند، شما می توانید افرادی را که به طور تصادفی از بازار عبور می کنند به داخل فروشگاه خود بکشانید. با ارسال پیام های ویژه به افرادی که در محدوده فروشگاه تان هستند، آن ها را به خرید ناگهانی تشویق کنید.
مشتریان کنجکاو را به خرید از فروشگاه خود ترغیب کنید.
وقتی فروشگاه شما پر از مصرف کنندگان کنجکاو است، تکنولوژی آیبیکن می تواند مشتریان را به خرید تشویق نماید. شاید افراد یک محصول را در فروشگاه ببینند و ندانند که چیست و به چه درد می خورد. به همین دلیل از دید ان ها یک محصول بی ارزش است اما اگر ناگهان یک پیام حاوی اطلاعات مورد نیاز برای شناختن آن محصول، را بر روی تلفن همراه خود مشاهده نمایند، ممکن است به خریدن آن محصول علاقه مند شوند.
تکنولوژی آیبیکن – iBeacon برای اولین بار در سال ۲۰۱۳ توسط شرکت اپل معرفی شد ، هدف از ایجاد این تکنولوژی موقعیت یابی و ناوبری افراد در داخل اماکن سرپوشیده (که جی پی اس GPS جوابگو نیست، )اطلاع رسانی و تبلیغات بود .
این تکنولوژی بر بستر بلوتوث ۴٫۰ به بعد قابلیت اجرا دارد ، با توجه به اینکه از این ورژن مصرف بلوتوث به شدت کاهش یافته و روشن بودن آن در میزان مصرف گوشی های تلفن همراه تقریبا تاثیر خاصی نمی گذارد و همینطور دستگاه های آیبیکن که با باطری کار میکنند به راحتی با یک باطری سکه ای کوچک تا ۶ماه می توانند به کار خود ادامه دهند .
آیبیکن (IBeacon) یک سیستم موقعیت یاب داخلی است که می تواند دستگاه های نزدیک را که پیام های اطلاعاتی و یا تبلیغاتی ارسال می کنند شناسایی کند. البته این مورد با توجه به اختیاراتی است که شما اعمال می کنید. چنین سیستمی، به تازگی مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. برای نمونه، برخی از برند ها مانند “لیگ اصلی بیس بال”،  اپل در فروشگاهای خود ، “فروشندگان مختلف”، “فروشگاه های مواد غذایی” و حتی “فروشگاه های لوازم جانبی خودرو” می توانند از این سیستم استفاده کنند.
 قدرت ارسال سیگنال توسط تگ های آیبیکن (IBeacon) بسته به نوع طراحی و تنظیمات اعمال شده در آن می تواند بین ۵ سانتی متر تا ۲۰۰ متر باشد .
معمولا تعیین میزان قدرت سیگنال توسط صاحب فروشگاه یا مکان برای کاربردهای مختلف تنظیم میشود ، مثلا برای اطلاع رسانی های عمومی با قدرت نهایی ۲۰۰ متر و یا برای پرداخت و یا یک توضیح بیشتر در حد ۳۰ سانتی متر قرار داده می شود .
چه گوشی هایی با این تکنولوژی سازگار هستند ؟
تمامی گوشی های هوشمند با سیستم عامل اندروید و یا IOS که دارای بلوتوث ۴٫۰ و بالاتر هستند و یا از سال ۲۰۱۳ به بعد تولید شده اند ، با این تکنولوژی سازگار هستند.
تفاوت GPS با IBeacon در چیست ؟
تکنولوژی جی پی اس GPS بدلیل نیاز به ارتباط با ماهواره ، تنها در فضای باز و بدون سقف قابل استفاده است . در حالی که تکنولوژی آیبیکن اساسا برای فضاهای سرپوشیده و ردیابی درون ساختمانی طراحی شده است .
کاربرد آیبیکن در کجاست ؟
در هر مکانی که نیاز به اطلاع رسانی ، تبلیغ و مشارکت بازدیدکنندگان باشد می توان از این تکنولوژی استفاده کرد . به عنوان مثال : در تمامی فروشگاه ها، بانک ها، مال ها ، پاساژها ، موزه ها و گالری ها ، هتل ها و استادیوم ها ، فرودگاه ها و …



طراحی اپلیکیشن اندروید | طراحی وب سایت | شرکت ایده پردازان پاراکس | 
  • logo-samandehi
  • logo-nezam-senfi
  • samane-tadarokat-electronic
  • logo-bakutel
  • انجمن صنفی کارفرمایی فروشگاه های اینترنتی شهر تهران
  • شورای عالی انفورماتیک کشور
  • اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران
  • etehadieMajazi